Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.
+01145928421
mymail@gmail.com
Mango groente en fruit

Mango uw verswinkel in Nijkerk

Werkfruit

Naast de dagelijkse werkzaamheden in de winkel richten wij ons op de levering van werkfruitboxen en fruitmanden op uw locatie in de regio Nijkerk – Hoevelaken – Leusden (e.o.). Wij prefereren groenten en fruit uit Nederland in te kopen en waar mogelijk rechtstreeks bij geselecteerde Hollandse telers. Op deze manier ontvangt de teler een eerlijke prijs voor hun product en wij en u ontvangen de producten zo vers als mogelijk!

Bezorging
Iedere week plaatst onze bezorger op een vaste dag en tijdstip het fruit op uw locatie op de gewenste plek. We zorgen dat er geen omkijken is naar deze actie en nemen alles uit handen. De bezorging zit bij de prijs inbegrepen. Mocht u door omstandigheden of feestdagen een aangepaste levering willen? We kunnen het aantal stuks en de prijs altijd tot 48 uur voor levering aanpassen op basis van uw wensen.

Facturatie en contract
U zit bij Mango nooit vast aan een contract. De levering kunt u te allen tijde beëindigen via de mail of telefoon, met een opzegtermijn van 1 week. We factureren maandelijks achteraf via de e-mail.

Prijzen
Bekijk de mogelijkheden en prijzen op fruitkist.nl

  • Werkfruit voor uw bedrijf?

    Wij werken met een basisinhoud, denk hierbij aan appels, peren, bananen, mandarijnen en/of sinaasappels. Hieraan worden seizoensgerelateerde producten toegevoegd. Denk aan: (wilde) perziken, kaki’s, minneola’s, nectarines, pruimen, druiven, kiwi’s. Op uw verzoek en met een meerprijs toe te voegen: snackkomkommers, tomaatjes, paprika’s, walnoten, vruchtensappen/-smoothies, aardbeien, frambozen, blauwe bessen.

    Vraag een proefbox aan!

    Wilt u de werkfruitbox een keertje uitproberen? Vraag dan een proefbox aan!