Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.
mymail@gmail.com
Mango groente en fruit

Mango uw verswinkel in Nijkerk

Geschenk- en fruitmanden

• Fruitmand klein

Deze fruitmand heeft een leuk en handzaam formaat! In deze fruitmand gebruiken we basisfruit, zoals appels, peren, mandarijnen, sinaasappels, kiwi's, bananen en druiven. We vullen hem graag aan met wat seizoensfruit, zoals kaki's of lychees.

• Fruitmand luxe

Onze luxe fruitmanden zijn verkrijgbaar vanaf 30 euro, afhankelijk van de inhoud. In een grote schaal of mooie mand creƫren we een prachtig geheel met ruimte voor vruchtensap, kaas, nootjes, wijn en delicatessen.

• Fruitmand middel

Deze fruitmand is een slagje groter en biedt ruimte aan appels, peren, mandarijnen, sinaasappels, bananen, kiwi's en een mooie tros druiven. Daarnaast voegen we aan deze mand graag een flesje sap toe. Afhankelijk van het seizoen gebruiken we ook andere fruitsoorten.

Wij bezorgen in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken.