Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.
+01145928421
mymail@gmail.com
Mango groente en fruit

Mango uw verswinkel in Nijkerk

Over ons

Wie de kleurrijke winkel van Mango in Nijkerk binnenstapt ontdekt een overvloed van heerlijke versproducten. Groenten, fruit, noten, zuidvruchten, zuivelproducten, aardappelen, verse salades en maaltijden. Het water loopt je in de mond!

Hinse en Tjeerd Gerritsen staan aan het roer van Mango, sinds januari 2016 in het pand aan de Langestraat 24. Daarvóór zat de winkel jarenlang iets verderop in de straat. Tjeerd nam deze winkel over van zijn vader Gerard, terwijl Hinse een zelfde winkel in Amersfoort had. In 2016 vond de verhuizing naar het huidige pand plaats, waarna beide broers samen één winkel zijn gaan runnen.

Waar staan wij voor?

Wij vinden het erg belangrijk dat mensen binnenkomen in onze winkel en zich welkom voelen. Wij, met ons team, proberen tijd te maken voor vragen en antwoorden en zo een leuk contact met de klanten te onderhouden.
Verder willen wij onze klanten met onze expertise over de producten graag adviseren en inspireren.

Daarnaast zoeken wij naar onderscheidende producten en proberen hierbij een zo scherp mogelijk prijs te bieden.

We proberen zo veel mogelijk een goede kwaliteit van onze producten te bieden. We hebben hiervoor contact met verschillende lokale leveranciers. Denkend aan fruitteler in Lienden, aardappelteler in Emmeloord, eieren uit Putten, zuivel uit Renswoude, enz.

Tjeerd en Hinse Gerritsen

Eigenaren van Mango Nijkerk